Communicatiebureau REDACT  

 

Herwijnenstraat 48 

5045 GS  Tilburg

T  06 - 12 44 14 07

E  info@communicatiebureauredact.nl

KvK: 53684532

Tekst en Redactie

 

Zit je al uren te zwoegen op een tekst voor je blog, website, nieuwsbrief of folder? Zoek je naar de juiste woorden? Ontbreekt het aan inspiratie?

 

Soms is het goed om iemand met een frisse en professionele blik naar je teksten te laten kijken óf om de gehele tekst door een ander te laten schrijven.

 

Communicatiebureau REDACT schrijft én redigeert

 

Moet de tekst commercieel, aantrekkelijk, overtuigend of juist informatief en laagdrempelig zijn? Is de tekst bedoeld ter inspiratie of om de lezer tot actie aan te zetten?

 

Ik zorg dat de opbouw, inhoud en het effect van de tekst aansluiten bij jouw doel en doelgroep.

 

Belangrijk vind ik dat een tekst lekker leesbaar is en dat de lezer zich herkent in jouw verhaal. Je wil die potentiële klant immers aanspreken en overtuigen. Dus geen wollige teksten, maar teksten met pit en passie. Dat past beter bij een ondernemer zoals jij!

 

Ik werk niet met prijzen per woord of per pagina. We maken een inschatting van de tijd die nodig is om een krachtige en aantrekkelijke tekst te schrijven of redigeren en dan maak ik een projectprijs voor je. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent. Lekker overzichtelijk voor ons allebei!

 

Wil je zien voor wie ik tot nu toe al geschreven en geredigeerd heb? Bekijk dan mijn portfolio!

 

 

 

 

 

Ja, ik wil graag een vrijblijvend gesprek om te kijken of deze VIP-dag bij mij past

VERZEND ANNULEER
 
X
Password:
Wrong password.