Communicatiebureau REDACT  

 

Herwijnenstraat 48 

5045 GS  Tilburg

T  06 - 12 44 14 07

E  info@communicatiebureauredact.nl

KvK: 53684532

OVER REDACT

 

REDACT staat voor redactie, want dat is waar REDACT in 2011 mee is begonnen. Al snel kreeg REDACT vragen als:

- "Hoe kom ik aan meer klanten?"

- "Hoe onderscheid ik me van de rest?" en

- "Waar moet ik op letten bij het schrijven van een tekst?".

 

Nu verzorgt REDACT workshops en trainingen en begeleidt zij ondernemers 1-op-1 waarbij 'communicatie' centraal staat als belangrijkste succesfactor. Uiteraard kun je ook nog steeds bij REDACT terecht voor het schrijven of redigeren van je teksten.

LIVE YOUR DREAMS!

 

Mijn naam is Olga Heeren, getrouwd en moeder van 2 prachtige kinderen.

Van origine ben ik bedrijfseconoom (drs./MSc) met de specialisatie

Services & Retail Marketing.

 

Ik weet als geen ander hoe het is om een bedrijf van de grond af aan op te zetten. Ik heb er jarenlang over gedaan om de stap te durven zetten en zag overal beren op de weg. In loondienst voerde ik vooral het werk uit: nieuwsbrieven maken, websites onderhouden, teksten schrijven en redigeren. Maar ik had geen contact met de klant. Ik was onzichtbaar voor de buitenwereld en moest écht vanaf nul beginnen.

 

Maar wat een GAAF gevoel als je dan je bedrijf ziet groeien en je droom uitkomt. Daar help ik nu andere ondernemers mee. Het geeft zoveel voldoening om ambitieuze ondernemers handvatten te geven om een continue stroom van klanten te genereren.  

 

Ook jij kunt een succes maken van jouw bedrijf. Dus: Live your dreams!

REDACT IS ER VOOR JOU!

 

Ik werk graag met ambitieuze (startende) ondernemers die een succes willen maken van hun bedrijf maar niet weten hoe ze dat moeten doen of waar ze moeten beginnen. Soms heb je al een advertentie geplaatst, een folder verspreid of social media ingezet, maar er komt niemand op af. Hoe fijn zou het zijn als je precies weet wat je moet doen, minder tijd kwijt bent aan je marketing en het je meer omzet oplevert? Ik geef je de handvatten die je nodig hebt om van jouw bedrijf een succes te maken.

 

Voor midden- en klein bedrijven neemt REDACT het werk uit handen. Heb jij geen communicatiemedewerker in dienst of heeft jouw Marcom team het te druk, dan kun je REDACT inzetten als flexibele schil. Ik zorg dat jouw nieuwsbrief iedere maand keurig op tijd verstuurd wordt, dat jouw website altijd up to date is zodat bezoekers de juiste informatie te zien krijgen of dat alle correspondentie zonder spelfouten naar de klant gaat.

 
X
Password:
Wrong password.